- U de onderneming, wij het moeilijke papier en belastingwerk, dat is het idee! -

- Wij bieden u een totaal pakket van administratieve diensten. Alles wat u nodig heeft als ondernemer en onderneming. Eenmanszaak, VOF of BV.

 

Administratie en Belastingen

Wij kunnen in principe elk onderdeel van uw administratie voor u verzorgen, van betalingen tot inboeken, van jaarrekening tot fiscale aangiften. Uiteraard bepaalt u wat u wel of niet zelf doet. Sommige zaken wilt u maar al te graag uitbesteden en soms is het verstandig of soms noodzakelijk om bepaalde zaken zelf te regelen. U vindt bij ons een vertrouwenspersoon en een sparringpartner. Samen komen we er altijd uit.

 

Omdat we een relatief klein kantoor zijn is het contact altijd direct en met dezelfde persoon. Uw contactpersoon weet alles van uw situatie, zowel zakelijk als privé en dat is prettig want dat loopt soms behoorlijk door elkaar!

 

Door de doorlopende educatieverplichting van de NOAB blijven wij up-to-date qua kennis en vaardigheden. Dat is essentieel, want er verandert veel in belastingland. Er zijn vaak nieuwe regels of wetten en die zijn niet altijd even duidelijk. Wij zorgen er voor dat u ze begrijpt en voor een juiste verwerking in uw aangiften, dan heeft u daar geen zorgen over.

 

Kijk bij tabblad downloads/belastingen-toeslagen voor een checklist inkomstenbelasting

Wij zijn aangesloten bij NOAB. Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen


NOAB is een vereniging van gekwalificeerde ondernemers die werkzaam zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening. Strenge kwalificatie-eisen aan het lidmaatschap geven de klanten van NOAB-kantoren ‘zekerheid in kwaliteit’. Dat is zeker een pré voor de ING, Rabobank en ABN/AMRO.